Search
  • toniharkonenphoto

Senkin tunarit!

Män härmot tässä aamutuimaan useaankin silmille tulleeseen uutiseen ja kommenttiin.

Maailmanloppu tulee, jos talous pysähtyy. Karanteeni tappaa enemmän kuin korona.

Itselläni aiheesta jonkin verran kokemusta, kun tulot loppuu. Omaan myös melko, noh, sanoisinko jos ei nyt tulikiven, mutta tulitikun katkuisen mielipiteen pörssivetoisen talousjärjestelmän oikeudenmukaisuudesta.

Näinpä aavistelin, että nytpä on aika iskeä ahnaan pörssihaihin ihran turvottamaan ahteriin sellaisen blogin voimalla, että joutuu oikeasti alkaa laihduttamaan Nobelin Albun seremoonioita varten, jossa nöyränä vastaanotan KAIKKI palkinnot söpösti kainostellen. Teksti poikinee myös varjo-Emman ja valintani Vuoden Rymättyläiseksi lienee tällä taputeltu. Tapu tapu. Eläissäni en Rymättylässä ole käynyt, mutta ei liene siellä vakavasti otettavia kilpailijoita minulleni. Olenhan tärkeä vaikuttaja. Yksi ottamani kuvakin on saanut intternetissä yli kaksisataa tykkäystä.

Muutamaan kertaan kirjoitin oikein mojovan tekstin. Karvan alle 14.000 merkkiä silkkaa paskaa. Itselle tullut vielä pahaksi tavaksi käydä tässä postauksessa olevan kuvan asiat läpi ennen julkaisua, niin ensimmäinen kohta katsastuksesta läpi sujahti ja sekin vain niukin ja naukin sekä erittäin laveasti käsitettä "totuus" tulkiten.


Jonkin verran sitä siistin ja koitin fokusoida asiaa oleelliseen. Lopputulemana minulla oli liuskatolkulla ympäripyöreätä "onhan se niinkin ja näinkin" jankkausta ja sanoman sisältönä jämäkästi teesi missä "mun mielestä olis kiva, että kaikilla ois kivaa ja kaikki sais tehdä mitä haluaa, niin että ketään ei harmittas".

Niin hyviä työkaluja kuin ovatkin moneen elämän tilanteeseen, kokemus ja mielipide eivät aina ole kuitenkaan kovin hääppöinen lähtökohta ilman oikeasti rakentavaa ja auttavaa päätarkoitusta. Eteenkin jos aihe herättää kiivaita tunteita. Ja vieläpä asioista, joista minulla ainoastaan käsityksen haivenia yhtä vankasti kuin Kekkosella oli otsahiuksia.

Van on sitä pölöjä. Eipä haittaa, uutta blogitekstiä vain tässä joku päivä tulille.

Mutta siitäpähän sai kaikki ansionsa mukaan! Maailma on nyt parempi paikka. Varsinkin kun alkuperäinen teksti on vain ja ainoastaan oman koneen uumenissa.

0 views